Maahockeyn miehet vain pisteen päässä divarin kärkipaikasta

Sisukiekon maahockeyn miesten joukkue jatkoi vahvoja otteita viikonloppuna Pajulahdessa, kun se voitti molemmat ottelunsa. Maaleilla ei tällä kertaa kuitenkaan juhlittu, vaan pelit olivat jännittävää taistelua alusta loppuun saakka.

Warriors HC antoi Usikille tiukan vastustuksen, kun se puolusti huolellisesti ja urjalaisten sihti oli hukassa päivän ensimmäisessä ottelussa. Vasta ensimmäisen puoliajan viime sekunneilla myönnetty lyhyt kulma tuotti tulosta, kun Joose Saari ampui pallon tarkasti alakulmaan. Syöttöpisteet Aaron Lehmukselle ja kauden avauspelinsä pelanneelle Elmo Pärssiselle. Toisella puoliajalla Warriors painosti ahkerasti, mutta Sisukiekko kesti paineen ja vapauttavan 0-2 maalin ohjasi Joose Saari Otto Taipaleen mainosta syötöstä.

Päivän toisesta ottelusta oli tulla tuskien taival Usikille. Porvoo HC onnistui liruttamaan maalin jo ottelun kolmannella minuutilla ja tasoitusta jahdattiinkin sitten koko ottelu. Sisukiekolle tarjottiin hurja määrä maalipaikkoja ja lyhyitä kulmia, mutta Porvoo onnistui hyvän maalivahtipelin ja uhrautuvan puolustamisen avulla torppaamaan maalintekoyritykset. Puoliajan tauolla pelaajiin luotiin uskoa maalintekoon ja Usiki jatkoi painostamista ottelun toisella puoliskolla, mutta maalia ei millään saatu tehtyä. Vasta kolmanneksi viimeisellä minuutilla otti tuttu mies joukkueen harteilleen. Samppa Santaranta purjehti vahvasti Porvoon alueelle sisään ja tarjoili avopaikan Joose Saarelle, joka ampui pelin viimein tasoihin. Saaren maali avasi Usikin lukon ja vajaa minuutti tästä Otto Taipale ampui maalinsuulla pyörineen pallon uuniin ja vei Sisukiekon voittoon.

Voitoilla Usiki nousi vain pisteen päähän sarjaa johtavan HT2:n kannoille. Divarin runkosarja huipentuu sunnuntaina Hämeenlinnassa Jukolan koululla 5.3. kun päätöskierroksella Sisukiekko kohtaa HT2:sen ja joukkueet ratkaisevat kuka voittaa 1.divisioonan mestaruuden.

Myös u21 ja u14 -joukkueiden sisäkaudet päättyvät viikonloppuna, kun kauden viimeiset pelikierrokset pelataan 4.3. niinikään Jukolassa.