Maahockeyn U16 -joukkueella vahva startti kesäkauteen

Sisukiekon alle 16-vuotiaiden maahockeyjoukkue aloitti kesäkautensa lauantaina Helsingissä Velodromin kentällä. Ensiaskeleet U16 -sarjassa otti maalivahti Inka Taipale, joka tuurasi kirkollisissa palveluissa varattua Joel Mikkolaa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Vantaa HC:n kanssa käytiin jännittävä kamppailu. Otto Taipale vei ensimmäisessä erässä Usikin maalin karkumatkalle, mutta Vantaa teki seuraavat kolme ja pääsi jo kahden maalin johtoon. Tästä ei kuitenkaan lannistuttu, vaan Taipale ja Joni Väistö maalasivat molemmat kahdesti ja ottelu päättyi lopulta Sisukiekon 4-5 voittoon.

”Paikalliskamppailut” Humppila Hockeytä vastaan ovat olleet aina tasaista vääntöä ja niin oli tälläkin kertaa. Molemmat joukkueet latoivat vuoronperään maaleja, mutta Usiki lopulta yhden Humppilaa enemmän, vieden ottelun lukemin 4-3. Otto Taipale viimeisteli kaikki Usikin neljä maalia ottelussa.

Tehotilastojen ulkopuolelta Antti Kontio oli puolustuksen lukkona molemmissa peleissä ja SisuKiekon vahvuuteen palannut Lauri Kallioniemi esitti erinomaista kahden suunnan peliä, ahkeroiden lujasti kentän molemmissa päädyssä.

Edustuksen 1. Divisioonan pelit alkavat perjantaina, kun Sisukiekko kohtaa Bampersin Helsingistä. Sunnuntaina puolestaan U21-joukkue aloittaa oman urakkansa sarjan ensimmäisessä turnauksessa Velodromilla.

Valmentaja Olli Vesakoski jakaa ohjeita erätauolla