Sisukiekon maahockeykausi starttaa pian

Sisukiekon maahockeyn päättynyt sisäkausi oli kaikin puolin erinomainen. Edustuksen miehet voittivat 1. Divisioonan ja tavoittelevat SM-sarjaa ensi syksynä. U21 -joukkue voitti Suomen mestaruuden ja SM-mitaleille ylsivät myös U14 ja U16-joukkueet.

 

Alkavana maahockeykautena Sisukiekko on tehnyt farmisopimuksen Seinäjoki Unitedin kanssa ja sopimuksen myötä osa edustuksen pelaajista pelaa SM-sarjaa pohjalaisten riveissä alkavana kesänä. Tulevana kesänä maahockeyn maajoukkue lähtee EM-karsintaturnaukseen Maltalle. Usikin riveistä Samppa Santaranta, Aaron Lehmus, Elmo Pärssinen ja Joose Saari ovat mukana maajoukkueringissä ja tavoittelevat paikkaa EM-kisakoneeseen.

 

Joukkueen valmentajalla Olli Vesakoskella on selkeät näkemykset tulevasta kaudesta: ”1. Divarin voitto ulkokaudella on joukkueen ykköstavoite tulevalle kesälle! Lisäksi tavoitteena on saada Sisukiekon pelaajia mukaan maajoukkuekoneeseen Maltalle. Taitoa ja halua on, nyt vaan täytyy onnistua kesän tulevissa peleissä ja viedä opittuja asioita entistä pidemmälle. Farmisopimus Unitedin kanssa mahdollistaa pojille paikat koviin peleihin ja antaa näyttöjä maajoukkueelle.”

 

”Aaron Lehmus (keskellä) oli sisäkaudella U21 -joukkueen kantava voima. Vasemmalla Joose Alhomäki, Otto Taipale ja Joni Väistö puolestaan ovat mukana U16 -maajoukkueringissä”

 

”Valmentaja Olli Vesakoski oli syystäkin tyytyväinen joukkueen otteisiin. Vierellä edustuksen pelaajavahvuuteen noussut maalivahti Joel Mikkola”

 

”Samppa Santaranta teki ensimmäisen SM-sarjan maalinsa Unitedin riveissä kuluneena viikonloppuna. ”