Sisukiekon U21 ja U16 -joukkueiden kausi päättyi hopeamitaleihin. Miehillä SM -sarja edessä

Maahockeykausi päättyi Velodromilla U21 ja U16 -joukkueen osalta hopeamitaleihin. U21 -sarjassa vastustaja BMT oli parempi selvin lukemin 0-5. Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu BMT:n maalivahti pelasi huikean ottelun ja nollasi Sisukiekon maalipaikat ja toisessa päässä urjalalaisten puolustus haparoi läpi ottelun, jolloin ottelun voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. ”Harmittaa tappio, mutta ei näillä lukemilla ei jää seliteltävää ottelusta”, tuumi valmentaja Olli Vesakoski.

U16 -joukkue puolestaan kärsi finaalitappion niinikään, mutta ottelu oli karmivan jännittävä alusta loppuun saakka. Urjalalaiset johtivat ottelua Lauri Kallioniemen maaleilla jo 2-0, mutta vastustaja Narukerä kirmasi rinnalle ja ohi asti. Muutamaa minuuttia ennen ottelun loppua Otto Taipale tasoitti loppulukemat 3-3. Tasalukemista mentiin rankkarikilpailuun, jossa Narukerä oli niukasti parempi lukemin 1-2 ja vei mestaruuden mukanaan. ”Pelattiin varmaan kauden paras ottelu, mutta pienet marginaalit eivät olleet meidän puolellamme tänään. Joukkue on kuitenkin ottanut isoja kehitysaskelia viime vuodesta ja tästä on hyvä jatkaa kohti sisäkautta”, tuumi myös U16 -joukkuetta luotsannut Vesakoski

Kuvia liiton finaaliturnauksesta ja Sisukiekon peleistä löydät osoitteesta:
https://rlonn.kuvat.fi/kuvat/2017/Maahockey+2017/Outdoor+finaalip%C3%A4iv%C3%A4/

Tappiot ovat kuitenkin jo nollattu syksyn lenkkiharjoituksissa ja katseet on käännetty kohti indoorkautta. Tulevana talvena Sisukiekolta osallistuu Hockeyliiton sarjoihin ennätymäärä joukkueita. Urjalan oranssi-mustia nähdään U12, U15, U21 ja 1-divisioonan sarjoissa.

Näiden lisäksi edustuksen miehet pääsevät pelaamaan Suomen kärkipelaajia vastaan, kun Sisukiekko osallistuu myös miesten SM-sarjaan ja Urjalassa Yhtenäiskoulun liikuntahallissa nähdään peräti kaksi SM-sarjan turnausta tulevana talvena. SM-joukkuetta vahvistamaan on hankittu maajoukkuemaalivahti Jussi Luhta Turusta, joka vartioi Sisukiekon maalia alkavana kautena.

Sisukiekon kotiturnaukset alkavat 11.11. SM-sarjan avausturnauksella. Seuraavan kerran hockeytä pelataan joulukuussa U21- sarjan turnauksessa.